Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl

dagboek

12 februari 2016 - Bijna!! 38 weken zwanger

Het echte aftellen en ongeduldig afwachten is begonnen!
Nu al twee weken verlof, die overigens om zijn gevlogen, en we kijken nieuwsgierig uit naar de komst van ons meisje!! Er worden absoluut al voorbereidingen getroffen want best regelmatig heb ik harde buiken of een duwend gevoel heel laag in m'n buik.
Het kamertje is klaar, alle kleren zijn gewassen, de ziekenhuistas is ingepakt, bed staat op klossen; wij zijn er klaar voor!! We kijken uit naar je komst klein meisje van ons. Kan niet wachten je in m'n armen te houden!

Reageer  

5 februari 2016 - Fotoshoot

Best gespannen ga ik richting de fotograaf samen met Songul. Van m'n lief dit als cadeau gekregen! Al snel voel ik me meer op m'n gemak en wat ben ik blij met de mooie foto's!! Een mooi aandenken aan het zwanger zijn van onze uk. Ik ben er blij mee!!

Reageer  

Reactie van GabriŽlla op 14 februari 2016
Prachtige foto!

Reactie van GabriŽlla op 14 februari 2016
Prachtige foto!

12 januari 2016 - Ons mooie meisje, zo levensecht!

Zojuist de echo gehad van ons meisje! Alles helemaal goed. Groeit goed, beweegt goed, doorbloeding navelstreng goed, voldoende vruchtwater; volgens het boekje! Geschatte gewicht nu 2300 gram, ook helemaal netjes. Gisteren heeft ze heel veel bewogen en dat heeft geresulteerd in een meisje dat nu netjes met haar hoofdje naar beneden ligt! Houden zo lieve uk! De echoscopist heeft wat mooie foto's van ons meisje kunnen maken (zie ook fotoalbum Zwangerschap). Zo bijzonder om te zien!!

Reageer  

Reactie van GabriŽlla op 26 januari 2016
Wat een bijzondere foto!! Ze lijkt nu al op jou, toen jij baby was. Doe rustig aan geniet straks van je zwangerschapsverlof, kortom lekker genieten, je laten verwennen en afwachten..........

dikke knuffel 😙😙

11 januari 2016 - Aftellen en pijntjes

Vandaag 33, 5 week zwanger. Nog 11 dagen werken. Nog circa 6, 5 week tot eind feb. Ja, behoorlijk aan het aftellen :)!

Door t vele klussen (en dan heb ik echt heel veel minder gedaan dan Kees) last van spit gekregen en echt heel rustig aan moeten doen! En omdat ons meisje nog met haar hoofdje omhoog ligt en daarmee tegen m'n ribben aan duwt voelt het heel erg beurs en slaap ik tot max half 4 goed. Niets ernstigs allemaal, maar wat vervelend en vooral vermoeiend. Dus van mij mag de tijd wel wat sneller gaan. Tegelijkertijd besef ik me wel hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, dat het niet nog een keer gaat gebeuren en dat ik er nog van moet genieten zolang t kan.

We denken allebei dat ze eerder komt, maar misschien is de wens wel de vader van de gedachte. Gelukkig zijn we nu goed
(genoeg) op haar voorbereid: het kamertje is zo goed als klaar en de belangrijkste spullen zijn in huis.

Nog even draaien meisje, nog een beetje sterker worden en dan mag je komen. Wij zijn klaar voor je!! Xxxx

Reageer  

Reactie van GabriŽlla op 26 januari 2016
Lief niche,

Het buikje ziet er weer mooi uit, het hele plaatje trouwens.
En rustig aan nu hoor!! 😊😙
Lfs, tantetje

9 december 2015 - We zijn er maar druk mee

Een derde kind, t is niet niets! Niet qua drukte en time management straks maar nu al door de verbouwing :).
Een mooie dakkapel aan de voorkant van het huis laten plaatsen waardoor de zolder extra groot wordt. Deze opgesplitst in 2en en nu hebben we twee slaapkamers op zolder voor de jongens!! De achterkamer, Giel z'n nieuwe kamer, is na een weekend klussen helemaal klaar! Giel slaapt nu heel stoer in z'n eentje op zolder en vindt t maar wat gaaf!! Doordat hij naar boven is verhuisd is de babykamer nu leeg. Daar al een muur geschilderd en de andere behangen. Maken best stappen!
Deze week gaan ze de voorkamer op zolder afwerken en aankomend weekend kunnen we dan met Tijs z'n nieuwe kamer aan de slag! Hem daarna naar zolder verhuizen en dan de laatste kamer aanpakken (Tijs z'n oude kamer). Nog wel even de handjes uit de mouwen maar het wordt overzichtelijk!!

Als dat klaar is gaan we eindelijk een keer voor uk shoppen! Dan hebben we een commode en een kast waar we alles in op kunnen ruimen ipv het in een bak op onze kamer te leggen. Ik kijk er naar uit!!

29 januari m'n laatste werkdag. Ook daar kijk ik naar uit! Door de drukte op t werk en de drukte thuis niet veel tijd echt bezig te zijn met de zwangerschap. Dus vanaf eind januari ga ik me lekker alleen maar focussen op de komst van uk!!

Reageer  

26 oktober 2015 - Onze sterk wordende kleine meid!

We hebben naam voor ons dochtertje! Wat een rustig gevoel. En vooral ook omdat we zo makkelijk op 1 lijn zaten en het eens waren samen. Kunnen we ons nu gaan richten op geboortekaartjes en de oh zoveel andere dingen die we nog moeten doen :). Tweede week december kunnen we de slaapkamers van de jongens op zolder in orde maken en dan de babykamer. Dus gaan ons rustig oriënteren!

Verder gaat het goed! Vroeg moe en af en toe gaan m'n emoties met me aan de haal. Maar gelukkig helpen de liefhebbende armen van m'n lief daarvoor altijd! Met uk gaat het ook goed. Het is heerlijk om haar dagelijks met regelmaat te voelen! Ook Kees en de jongens hebben haar al voelen schoppen. En m'n buik beweegt regelmatig behoorlijk heen en weer. En dat terwijl ze pas 23, 5 week is!

Stap voor stap gaan we werken naar de komst van ons meisje. Al over 4 maanden, het gaat best snel! Tot in februari kleine meid van ons.

Reageer  

1 2 3 volgende