Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl

dagboek

11 augustus 2015 - Termijn echo (11 weken)

Zondag 10 aug terug van vakantie en die maandag ochtend om 08.00 uur de termijn echo. Leuk terugkomen van vakantie zo!! Het is ongelooflijk om te zien hoe hard uk gegroeid is! Alles zit er op en eraan. Uk beweegt, uk heeft een hartje wat klopt, een zichtbaar maagje en benen en armen in de lucht. Alles ziet er goed uit! 11 weken en drie dagen.

Reageer  

11 augustus 2015 - Vakantie!

Drie weken vakantie achter de rug. Het was heerlijk!! En een fijne manier om die eerste, toch wel spannende weken, door te komen. De eerste week in Beekbergen met de mannetjes was hartstikke leuk. Veel gedaan en de jongens hebben zich reuze vermaakt. Mijn misselijkheid was wel behoorlijk aanwezig met als "hoogtepunt" een ochtend boven de wc hangen. Maar, daarna was het ook helemaal klaar en is het niet meer terug gekomen. Wat een opluchting weer normaal te kunnen eten! De vermoeidheid is nog wel erg aanwezig. Elke dag wat tukkies tussendoor doen, eigenlijk best lekker :).
Na die week samen twee weken naar Toscane. Een lange autorit van 2 dagen die voor mij prima verliep aangezien ik elke keer als ik niet hoefde te rijden in slaap viel :). Aankomst was op zondag. Maandag zijn we samen voor t eerst een dag op de fiets gestapt, heerlijk en vermoeiend. De dinsdag daarna ging mn lief alleen een eind fietsen en heb ik 2 uur liggen slapen. Heerlijk bijgekomen. En na die dag is ook de vermoeidheid een stuk minder!! Nog wel in de avonden vroeg moe, maar overdag kan ik t weer af zonder slaapje tussendoor. Genoten de rest van de vakantie. Zonder problemen de lekkere rauwe hammetjes en wijntjes laten staan. Heb tenslotte een goede reden! Groei maar goed uk!

Reageer  

13 juli 2015 - Kwaaltjes

Zo mooi om samen zwanger te zijn, mooi samen voor de eerste keer een kloppend hartje te zien, mooi er samen over te praten en te dromen... Maar ZO jammer dat de kwaaltjes niet samen gedeeld kunnen worden!!

De hele dag voel ik me gewoon bleh!! Niet onwijs misselijk maar wel een beetje. Als ik teveel eet word ik misselijker dus eet ik de hele dag door kleine beetjes. Het is moeilijk om daarin een balans te vinden tussen een continue 'ik heb trek' gevoel en een 'och nee ik ben misselijk' gevoel. En dan weet ik vaak ook niet exact waar ik dan zin in heb.
En om half 9 win ik het gevecht nog van mn zware ogen, maar om 9u geef ik het op en val ik gewoon kei hard in slaap op de bank.
Alle info zegt dat het na 13 weken echt beter moet worden. Nog 'maar' 6 te gaan

Reageer  

12 juli 2015 - Eerste echo

Op 28 juni, bij 6, 5 week, onze eerste echo gehad! Onze uk is nog maar heel heel klein, maar wonder boven wonder toch een kloppend hartje al zichtbaar! Advies van de verloskundige: rustig doorbroeden.

Reageer  

28 juni 2015 - Test Positief

Wij hebben een geheimpje samen: wij zijn 5 weken zwanger!

Onrealistisch, eng, bizar en meer, maar vooral zo mooi en zo welkom!

Groei maar goed kleine uk!

Reageer  

vorige 1 2 3